Beegter Pop Podium

//Beegter Pop Podium

Beegter Pop Podium

vrijdag 22 februari 2013

Op zaterdag 9 maart vindt in zaal Aurora voor de eerste keer het Beegter Pop Podium plaats, georganiseerd door het Gabriëlfonds. Wij willen hier graag even aandacht schenken aan dit festijn omdat de ganstrekkers een nauwe band onderhouden met het Gabriëlfonds. In 1997 werd door deze liefdadigheidsgroep het monument opgericht van De Gawstrèkker. Elk jaar sponsoren zij ook de gans.

Het Beegter Pop Podium is in de eerste plaats een wedstrijd voor beginnende orkestjes in de regio. Hen wordt letterlijk een podium geboden om zich te presenteren. Een deskundige jury beoordeelt de prestaties. Voor de winnende groep is een geldprijs beschikbaar. Aanvang 19.00 uur. Deelnemers zijn 28 Faces, The Next en Waist of Time.

Het Beegter Pop Podium is ook een presentatie van twee toporkesten die furore hebben gemaakt in de contest Nu of Nooit van de Stichting Popmuziek Limburg. De groep Fin de Sìècle behaalde dit jaar de tweede prijs en zal meteen optreden na de wedstrijddeelnemers. De avond wordt afgesloten door de band Madi. Deze groep rond zangeres-songwriter Madi Hermens behaalde in 2011 de eerste prijs bij Nu of Nooit. Daarna ging het snel. Zij speelden op Pinkpop en in het voorprogramma van o.a. UB40. Ze waren te gast bij DWDD, 3FM en Radio1. Ze deden ook mee aan de landelijke Popronde 2012. Ze zijn uitgenodigd voor een optreden op het Bevrijdingsfestival Amsterdam 2013.

Een bijzondere avond, met bijzondere orkesten, in een bijzondere locatie. Geniet ervan.

 

 

By |2013-02-23T00:18:20+01:00februari 23rd, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Beegter Pop Podium