Weer tijd voor de jaarvergadering

//Weer tijd voor de jaarvergadering

Weer tijd voor de jaarvergadering

vrijdag 7 november 2014

Het wordt tijd om weer te gaan vergaderen. Uiteraard staat de vereniging niet stil. Het bestuur heeft al diverse vergaderingen achter de rug en is druk in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De ruiters zijn al geruime tijd bezig met hun wekelijkse uitritten in de manege te Echt en in de omringende bossen.

De gebruikelijke jaarvergadering zal worden gehouden op zaterdag 15 november 2014. Als locatie is dit jaar gekozen de zaal van café De Mert. Aanvang 20.00 uur.

De agenda bevat de gebruikelijke elementen van een jaarvergadering. Er zal verslag worden uitgebracht van het verenigingsbeleid en van de financiële resultaten. De statutair aftredende bestuursleden Bart Pepels en Leon Mulleners zijn herkiesbaar. Er zal vooral vooruit worden gekeken naar de planning van het nieuwe verenigingsjaar. Na afloop gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Het eerstvolgende Gawstrèkke vindt plaats op carnavalsdinsdag 17 februari 2015. Een overzicht van de jaaractiviteiten wordt na de jaarvergadering gepubliceerd in de Agenda.

By |2014-11-07T15:02:32+01:00november 7th, 2014|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Weer tijd voor de jaarvergadering