Méér trekpaarden bij Gawstrèkke

//Méér trekpaarden bij Gawstrèkke

Méér trekpaarden bij Gawstrèkke

maandag 17 november 2014

Tijdens de jaarvergadering van afgelopen zaterdag, kon het bestuur vol trots meedelen dat het aantal trekpaarden bij het komende Gawstrèkke op carnavalsdinsdag 17 februari 2015 zal worden uitgebreid. Met bewondering wordt elk jaar gekeken naar het Gansrijden in de Antwerpse polder, waar de Belgische trekpaarden geen uitzondering maar regel zijn. De kracht en de statigheid van deze dieren geeft onze gemeenschappelijke traditie een extra cultuurhistorisch tintje. Uitbreiding van het aantal trekpaarden zal zodoende ook de uitstraling van het Beegse Gawstrèkke van nieuwe impulsen voorzien.

Verder bevatte de agenda van de vergadering de gebruikelijke zaken van een algemene jaarvergadering. Secretaris en penningmeester konden in hun jaarverslagen melding maken van een geslaagd seizoen 2013-2014. Bart Pepels en Leon Mulleners werden in hun bestuursfuncties herkozen voor een nieuwe termijn. De ruiters maakten afspraken voor hun wekelijkse oefenritten. Het jaarprogramma zal worden vastgesteld volgens het bestaande concept waarin wordt toegewerkt naar de activiteiten van de carnavalsdagen.

Na afloop genoten de talrijke aanwezigen nog van een drankje en een hapje in het gezellige café De Mert van Geert en Hilda.

Voorzitter en secretarisHapje en drankje

 

 

 

By |2014-11-18T17:55:09+01:00november 17th, 2014|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Méér trekpaarden bij Gawstrèkke