Piep, daar zijn we weer (2)

//Piep, daar zijn we weer (2)

Piep, daar zijn we weer (2)

donderdag 14 februari 2013

Op deze plek hadden we een ludiek stukje willen plaatsen om het moddergooien van het Wetenschappelijk Bureau van de Partij voor de Dieren van ons af te schrijven. Het laatste blog van directeur Karen Soeters op PiepVandaag dat we tijdens de carnavalsdagen onder ogen kregen, gaf daar alle aanleiding toe. Karen doet vreselijk huilie huilie en schuwt niet de werkelijkheid te verdraaien. Dat ze Albert Heijn en Piet Hein door elkaar haspelt, is nog tot daar aan toe. Maar ze kan ook niet lezen. De ganstrekkers hebben haar nooit persoonlijk beticht van bedreigingen. Ook de fraudegevoelige twitterpetitie vraagt eigenlijk om een reactie. Onze website krijgt via PiepVandaag bezoek vanuit de gehele wereld. Kijk maar eens naar de “oerhollandse namen” die de petitie zogenaamd ondertekend hebben.

Maar dat alles verbleekt bij het bericht dat ze zelf bedreigd zou zijn en nog wel door een “ganzentrekker”. Nog onduidelijk is of het gaat om één van onze dertien ruiters of dat Karen op de haar bekende pathetische wijze alle bijna honderd leden van onze vereniging als “ganzentrekker” meent te kunnen betitelen en daarom één van hen bedoelt.

Het bestuur neemt in ieder geval afstand van elke agressieve handelwijze binnen haar vereniging en doet een oproep aan alle leden om zich op waardige wijze te gedragen. Ook al kan dat van de tegenstanders beslist niet gezegd worden. Die dreigen er op los, zonder dat Karen Soeters of de Partij voor de Dieren daar op enigerlei wijze afstand van nemen. We komen daar nog op terug.

By |2014-11-19T22:22:03+01:00februari 15th, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Piep, daar zijn we weer (2)