Jaarvergadering in teken afscheid Jo van der Sluijs

//Jaarvergadering in teken afscheid Jo van der Sluijs

Jaarvergadering in teken afscheid Jo van der Sluijs

dinsdag 1 oktober 2013

De voorbereiding van het nieuwe seizoen is in volle gang. Het bestuur heeft al een aantal vergaderingen achter de rug en de ruiters hebben hun uitritten gepland om op carnavalsdinsdag 4 maart 2014 goed beslagen ten ijs te komen.

Het bestuur heeft inmiddels alle actieve, ondersteunende en ereleden uitgenodigd voor de jaarvergadering die gehouden zal worden op zaterdag 2 november 2013 vanaf 19.00 uur in Zaal Aurora. De agenda kent de normale procedures en agendapunten die bij een jaarvergadering
horen, met speciale aandacht voor het aftreden van Jo van der Sluijs als bestuurslid en het voorstel om Thei Smeets en Peter van de Klundert als nieuwe bestuursleden te benoemen. Daarnaast wordt het draaiboek geëvalueerd en zal de jaarplanning worden vastgesteld.

Aansluitend aan de vergadering vindt een gezellige feestavond plaats met een hapje en een drankje. Tijdens deze avond zal op gepaste wijze afscheid worden genomen van vicevoorzitter Jo van der Sluijs (73), die de tijd gekomen acht om zijn vaste bestuursfuncties over te dragen aan de jongere generatie.

By |2013-10-28T00:40:47+01:00oktober 28th, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Jaarvergadering in teken afscheid Jo van der Sluijs