Partij-voor-de-Dierengeluiden

//Partij-voor-de-Dierengeluiden

Partij-voor-de-Dierengeluiden

carnavalsvrijdag 8 februari 2013

Zo, het jaarlijkse rondje ganstrekkers bashen van de Partij voor de Dieren is weer voorbij. Dat begint onderhand ook een traditie te worden. De juridische strijd is gestreden, alles is gezegd, maar ze gaan gewoon door. Respectloos en intolerant. Vroeger noemde men dat onfatsoen.

Gelukkig bleef de commotie dit jaar beperkt tot wat getwitter tussen partijgenoten en een voetnoot in een Limburgse krant. Kwalijker was het feit dat er op onbeschaamde wijze op de man werd gespeeld. Zoals te doen gebruikelijk werden daarbij oneigenlijke argumenten niet geschuwd. Bijvoorbeeld over vermeende sponsoring van Albert Heijn.

Dat zijn de methodes die je op vandaag helaas ook tegenkomt langs voetbalvelden en in het uitgaanscircuit. Behoorlijk bedreigend. En dat uitgevoerd door het wetenschappelijk bureau van een officieel erkende politieke partij, onder leiding van Karen Soeters. Voor een op traditionele gemeenschapszin gebouwde samenleving als Grevenbicht gewoonweg niet te bevatten.

En nu op naar het volgende bashingobject, de hermelijnen koningsmantel. Hoe staat het eigenlijk met de vissenkom?

Tja, Partij-voor-de-Dierengeluiden

Voor méér informatie over ganstrekken klikt u HIER

By |2013-02-13T22:56:38+01:00februari 6th, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Partij-voor-de-Dierengeluiden