Hulde aan de schutters

//Hulde aan de schutters

Hulde aan de schutters

zondag 14 juli 2013

Gisteren werd historie geschreven in Grevenbicht-Papenhoven.
Jaarlijks wordt tussen zo ’n 150 schuttersverenigingen uit Nederlands- en Belgisch Limburg gestreden om het kampioenschap van de beide Limburgen. Na vijftien rondes met de zorgvuldig afgestelde buks op de kleine “bölkes”, bleek het zestal bestaande uit Rob Breuls, Frank Scheepers, Hen Poulissen, Ruud Bouts, Hein Pörteners en Ray Verheijden van schutterij Eendracht uit ons eigen Beeg over de sterkste zenuwen te beschikken. Voor de Gawstrèkkers is er nog een beetje extra reden tot vreugde omdat de banden tussen beide verenigingen nauw zijn. Diverse leden zijn aan beide verenigingen verbonden. Bovenal begroeten wij het succes van schutter Hen Poulissen die al twee keer koning was van de Gawstrèkkers, in 2006 en 2012. In het jaar 2006 wist hij zelfs tegelijkertijd het koningschap van schutterij Eendracht te bemachtigen.

De Gawstrèkkers feliciteren de succesvolle schutters van harte met dit unieke resultaat. Tegelijkertijd gaat onze waardering uit naar het bestuur en de andere leden die vanuit een sterke saamhorigheid en ondernemingszin mede aan dit succes hebben bijgedragen.

Volgend jaar zal het OLS in Grevenbicht-Papenhoven worden gehouden. Een gigantische klus. Maar met eendrachtige samenwerking van alle verenigingen moet het lukken. De Gawstrèkkers zullen zeker van de partij zijn om hand- en spandiensten te verrichten.

(foto Jean Knoors)

By |2013-10-27T20:34:48+01:00oktober 27th, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Hulde aan de schutters