Dank aan onze sponsors

//Dank aan onze sponsors

Dank aan onze sponsors

maandag 15 april 2013

Het organiseren van het jaarlijkse Gawstrèkke lijkt misschien een eenvoudige zaak. In zekere zin is dat ook zo. Er ligt een draaiboek dat zijn waarde gedurende vele jaren heeft bewezen. De betrokkenheid van leden en sympathisanten is groot. Vele handen maken licht werk. Van de andere kant heeft de vereniging gemeend de eisen voor een aantrekkelijke en verantwoorde organisatie steeds meer te moeten optimaliseren. Publiek, genodigden, leden en niet te vergeten onze ruiters met hun paarden verdienen een sfeervol feest in een veilige omgeving. Ook worden eisen gesteld aan de voorbereiding van de ruiters.

Aan zulk een verantwoorde organisatie hangt een prijskaartje, dat voor een deel wordt opgehoest door leden en donateurs. Het aantal ondersteunende sympathisanten is de laatste jaren fors toegenomen. Maar wie op carnavalsdinsdag eens om zich heen kijkt, zal gemakkelijk kunnen bedenken dat er naast de bijdragen van actieve en ondersteunende leden ook nog andere bronnen zullen moeten worden aangeboord.

Het Gawstrèkke is een evenement dat aantrekkelijk is voor ondernemers. Deels uit reclameoogpunt, maar in de meeste gevallen ook uit sympathie met de goede zaak. Al vele jaren is er een vaste kern van zo’n zeventig sponsors en begunstigers die het Gawstrèkke van harte ondersteunen, soms met grote bedragen, soms met kleine bedragen, soms in stilte, maar in alle gevallen naar vermogen geschonken vanuit warme sympathie voor dit unieke stukje cultureel erfgoed.

De Folkloristische Vereiniging Gawstrèkkers Beeg heeft alle sponsors en begunstigers reeds een persoonlijk bedankje gestuurd, maar wil ook op deze plek graag nog eens haar waardering uitspreken.

By |2013-10-27T20:06:38+01:00oktober 27th, 2013|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Dank aan onze sponsors